به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، به نقل از روابط عمومی دانشگاه، اسماعیل ایدنی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی اهواز بیان داشت: به دنبال تداوم بحران ریزگردها و مشکلات تنفسی در سال های گذشته، این دانشگاه درخواست راه اندازی یک مرکز آموزشی، درمانی و تحقیقاتی بیماری های تنفسی را به وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ارائه کرد که خوشبختانه وزیر بهداشت نیز با احداث بیمارستان فوق تخصصی تنفسی در خوزستان موافقت کرد و مجوز لازم در این خصوص صادر شد.
وی افزود: هم اکنون نیاز سنجی، صدور مجوز احداث و توافقات کلی برای ساخت این بیمارستان انجام شده و تامین منابع مالی نیاز به تصویب و پیش بینی ردیف بودجه برای احداث توسط سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور دارد.
ایدنی در خصوص مراحل قانونی احداث این بیمارستان گفت: پس از مرحله صدور مجوز تاسیس بیمارستان که خوشبختانه صورت گرفته است، حال باید بودجه احداث آن توسط سازمان مدیریت و برنامه ریزی نیز تصویب و پیمانکار مربوطه برای احداث بیمارستان تعیین تا شروع به ساخت شود و سپس برای بهره برداری به دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز به عنوان بهره بردار داده شود.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی اهواز گفت: همچنین باید کار کارشناسی با توجه به استعداد، ظرفیت و تعداد تخت های لازم برای بیمارستان انجام شود. پروسه ساخت یک بیمارستان حداقل سه تا چهار سال به طول می انجامد که البته کمک خیرین و سازمان های حمایتی، روند انجام کار را سریع تر خواهد کرد.